Stap 1. Wij vinden het belangrijk dat ouders op de hoogte zijn van onze manier van werken en zich daar ook thuis in kunnen voelen. Daarom vragen wij om vóór de inschrijving onze website grondig te lezen.

Stap 2. Aanmelden gebeurt bij het digitaal loket Leuven ( www.kinderopvangleuven.be ) Je kan ons eenvoudig vinden door ‘goudsbloem’ in het zoekvak te typen.

Stap 3. Graag ontvangen we gelijktijdig een begeleidende e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) met jullie motivatie en dossiernummer.

Wij vragen uitdrukkelijk om niet naar het kinderdagverblijf te bellen i.v.m. aanvragen. De verzorgsters hebben geen tijd om dergelijke vragen tijdens de werkuren te beantwoorden. Voor vragen kan u ook de verantwoordelijke (Helder Steemans) contacteren op het nr. : 0484 925 972.

Stap 4. De aanvragen worden regelmatig bekeken en op de motivatie-mail kan je ook een antwoord verwachten. Krijg je via het Loket Leuven te horen dat er geen plaats is dan kan je er altijd voor kiezen om je op de wachtlijst te plaatsen.

Stap 5. Als er een plaatsje vrij komt nodigen we je uit voor een rondleiding in De Goudsbloem. Als het voor beide partijen goed voelt, zodat we op een gemoedelijke manier samen kunnen instaan voor de opvoeding van je kindje, dan kunnen we een overeenkomst sluiten.

Copyright helder © 2016. All Rights Reserved.